Skip to content

Visie

“Een bouwsteen zijn voor betere publieke dienstverlening.”

Dat is waar wij als Public Match naar streven. Als professional werk je samen met ons aan het optimaal functioneren van organisaties die het maatschappelijk belang dienen. Organisaties die met ons een partnerschap aangaan, vormen samen met ons een bouwsteen en investeren daarmee in het beter maken van de organisatie.

Missie

“Onze missie is om talentvolle professionals te verbinden met de de publieke sector, zodat zij hun vaardigheden en expertise kunnen inzetten om de samenleving te versterken.”

Wij streven ernaar om de beste match te creëren tussen kandidaten en opdrachtgevers door middel van persoonlijke aandacht, training en ontwikkeling. Als bemiddelingsbureau voor de publieke sector begeleiden wij vakkundige professionals om zich in te zetten bij gemeenten, provincies, rijksdiensten en departementen door het hele land. Hiermee richt Public Match zich dus uitsluited op detachering bij overheidsorganisaties. Wij hechten waarde aan deskundig personeel. Daarnaast doen we er alles aan om onze dienstverlening zo goed mogelijk te organiseren, kwaliteit en betrouwbaarheid staan hierbij voorop. Naast onze bemiddelingsfunctie, geven wij ook terug aan de maatschappij door te investeren in allerlei initiatieven.

De kernwaarden van Public Match

Deskundig

Betrouwbaar

Flexibel

Integer

Back To Top