Skip to content

Werken voor Public Match

Werken bij Public Match betekent veel afwisseling en uitdagende werkzaamheden bij verschillende opdrachtgevers. Je bent een echte aanpakker en stopt pas als het resultaat behaald is. Een doorpakker werkt natuurlijk niet alleen. Samenwerken met anderen aan klussen die er toe doen, vraagt om professionals die ook op een andere manieren kunnen kijken. Het is juist die betrokkenheid met de opdrachtgevers en collega’s die maakt dat je je succesvol bent.

Als Public Match professional werk je bij verschillende opdrachtgevers. Deze werkzaamheden vinden over het algemeen plaats in een situatie van onderbezetting, ziekte, vakantie van vast personeel of crisissituaties. Een positieve uitstraling, een actieve houding en de juiste kennis zijn hierin essentieel.

Neem contact op
"Wij zoeken mensen die het verschil kunnen maken bij onze opdrachtgevers en daarmee een motivator zijn voor het team"

Hoe werken wij?

Wanneer je voor Public Match aan het werk bent, zijn er verschillende opties. Na een screening en kennismaking gaan we met elkaar in gesprek over wat jij belangrijk vindt. Ga je als zelfstandige aan de slag, dan kunnen wij jouw ervaring en kwaliteiten koppelen aan de juiste opdrachtgever.

Inschrijven bij Public Match

Heb je interesse om te werken via Public Match, dan kan jij je aanmelden via het inschrijfformulier. Hierna zullen wij telefonisch contact met je opnemen om je uit te nodigen voor een kennismakingsgesprek op kantoor. Wanneer dit gesprek voor beide partijen goed aanvoelt gaan we gezamenlijk op zoek naar cliënten die bij jouw wensen passen. Daarna bekijken we of deze cliënten ook bij jou geplaatst kunnen worden op basis van jouw beschikbaarheid. Zijn er bepaalde vragen of zaken die je wilt bespreken voordat jij je bij Public Match aanmeldt, neem dan gerust contact met ons op. Dit kan per email of telefonisch.

Back To Top