Skip to content

Daarom Public Match

Werken in het onderwijs of bij de overheid vraagt om professionals die integer, maatschappelijk betrokken zijn en werk willen doen dat er toe doet. Juist in tijd van krapte op de arbeidsmarkt is het belangrijk om een juiste match te krijgen tussen wat overheids- en onderwijsorganisaties nodig hebben. Public Match is opgericht om deze verbinding tot stand te brengen.

Door onze jarenlange ervaring met het werven en selecteren van talent voor het onderwijs en de overheid zijn wij in staat om het verschil te maken. Of het nu gaat om tijdelijke inzet van professionals om collega’s op te vangen of als er sprake is van extra werk dat moeten worden opgepakt. Wij gaan met in gesprek om de behoefte boven water te krijgen en snel te schakelen.

Neem contact op
"Wanneer je voor ons kiest, ben je ervan verzekerd dat alles op orde is"

Onze professionals

Wanneer je voor ons kiest, ben je ervan verzekerd dat alles in orde is. Onze medewerkers worden zorgvuldig geselecteerd en wij waarborgen dat zij over de juiste kwalificaties, vaardigheden en kwaliteiten bezitten. Naast young professionals kunnen wij ook medior en senior medewerkers inzetten.

Public Match werkt samen met professionals die geloven dat werken in het onderwijs of bij de overheid een vak is dat vol overgave en passie moet worden uitgevoerd. Naast de vereiste documentatie selecteren wij ook op integriteit, resultaatgerichtheid, flexibiliteit en ondernemerschap.

Partner in dienstverlening

Public Match bedient veel organisaties als het gaat om bemiddeling naar vaste of flexibele inzet.

Uw organisatie krijgt een vast aanspreekpunt
Onze communicatielijnen zijn kort
Er kan snel geschakeld worden
Ons team is compact

“Op deze manier heeft u altijd een vertrouwd gevoel als u contact opneemt met Public Match.”

Neem contact op
Back To Top